Kategorier
2022 Nyhetsbrev 07/2022

Informationstillfälle på svenska inför Öppna Byarnas dag

Öppna byar 2022 - svenskt infotillfälle 27.4.2022 bildDet finns igen möjlighet för er by att delta i Öppna Byarnas dag som är Finlands största publikevenemang! I år ordnas Öppna Byar lördagen den 11 juni både på plats runt om i Finland och virtuellt på nätet. I fjol ordnades över 600 evenemang runt om i landet och totalt hade Öppna Byar nästan 150 000 besökare.

För att delta i Öppna Byar behöver ni bara anmäla er by till evenemanget och sedan kan ni själva välja vad ni vill göra i er by. Man kan ordna marknader, loppis, bokklubb, familjekväll, allsång, vernissage, vandringar m.m.

De info- och utbildningstillfällen som hållits hittills har varit på finska, men nu ordnas ett svenskt infotillfälle som hålls onsdagen den 27 april kl. 18.00 online med kommunikationsverktyget Teams. Kom med och hör mer om denna speciella dag för alla Finlands byar!

Anmälan till infotillfälle på svenska den 27 april: http://www.bya.fi/sv/oppnabyar/. Öppna Byars officiella sida (på finska och lite svenska) finns på: https://avoimetkylat.fi/.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s