Kategorier
2020 Nyhetsbrev 12/2020

Hur kan Leader fortsätta att förbättra livskvaliteten på landsbygderna och för deras invånare? – Ge din åsikt!

Vilken framtid vill du ha på din landsbygd? Delta i utformningen av landsbygdernas framtidareas! Den värld vi lever i genomgår djupgående förändringar. Sättet att se på landsbygderna förändras till att vara en inspirationskälla för vår förmåga att lösa problem, ta ansvar och möta nya utmaningar. Det är en möjlighet att dra nytta av!

Leader-metoden och vårt sätt att arbeta – baserat på deltagande, innovation och samverkan mellan privat, ideell och offentlig sektor – kan spela en viktig roll för att möta ett nytt socialt, ekonomiskt, kulturellt och miljömässigt paradigm på landsbygden. Genom denna undersökning avser REDR och ELARD att reflektera, ta ställning och definiera hur Leader kan fortsätta att förbättra livskvaliteten på landsbygderna och för deras invånare inom en snar framtid.

Varför ska du delta? För att din röst kommer att höras: REDR och ELARD kommer att se till att dina åsikter och idéer överförs till regionala, nationella och europeiska politiska ledare, samt till tjänstemän inom regionala och lokala förvaltningar. Alla svar som samlas in i denna makroundersökning kommer att marknadsföras i våra olika informationskanaler och genom våra medarbetare.

Enkäten finns på webbadressen redr.es.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s