Kategorier
2022 Nyhetsbrev 04/2022

Nylands Byar söker en kontorssekreterare på deltid

Nylands Byar - logo (ny)Till kontorssekreterarens uppgifter hör översättning från finska till svenska, förberedning av styrelsemöten och att fungera som skrivare vid möten, att arrangera olika evenemang, kommunikation, medlemsfakturering och underhåll av medlemsregistret, samt koordinering av det svenskspråkiga projektet.

Arbetet fordrar flytande muntlig och skriftlig kunskap i svenska och finska. Erfarenhet av förenings- och projektarbete samt en lämplig utbildning, vilket ses som en merit. För att sköta arbetsuppgifterna fordras en god samarbetsförmåga, ett självständigt arbetssätt och förmåga att organisera sitt eget arbete och sin arbetstid.

Arbetstiden är 10-20 timmar per vecka beroende på arbetsläget, i huvudsak på distans. Lönen är 15 euro/timme med 6 månaders prövotid. Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast 16.3 till byaombudet Anu Nilsson kylaasiamies@uudenmaankylat.fi. Platsen besätts genast då lämplig person hittas. Byaombudet svarar på förfrågningar 7.3 kl. 16-18, tel. 050 524 9189.

Vi erbjuder ett trevligt arbetsteam och flexibla arbetstider, samt en anblick i byaföreningsverksamheten i Nyland.

Uppgifterna är från webbplatsen uudenmaankylat.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s