Kategorier
2021 Nyhetsbrev 19/2021

Svenska Landsbygdsriksdagen hålls som planerat nästa år

svenska-landsbygdsriksdagen-2020-2022-logoRiksorganisationen Hela Sverige ska leva (HSSL) vill dela ett mycket glädjande besked med er: De har beslutat att de, som tidigare planerat, kommer att genomföra Landsbygdsriksdagen i Jönköping den 20-22 maj 2022. Äntligen ges tillfälle att mötas och tillsammans belysa landsbygdsfrågan under några intensiva majdagar.

Landsbygdsriksdagen är HSSL:s största evenemang och en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor. Landsbygdrörelsen, organisationer, politiker, tjänstepersoner och internationella gäster samlas under tre dagar för att driva landsbygdsfrågorna framåt och sätta landsbygdsutveckling högt upp på den politiska agendan.

Fredagens inspirationsresor visar goda exempel på lokal utveckling i länet. Riksdagen invigs på fredag kväll på Kulturhuset Spira vid vattnet i Jönköping. På Elmia Kongress & konserthus blir det seminarier, politikersamtal och mingel med hundratals deltagare under lördag och söndag.

Vill du vara med och engagera dig för landsbygden är detta rätt forum! Anmälan kommer att öppna i början av februari. Man är just nu i uppstartfasen av planeringen och kommer att återkomma med mer information under hösten. Det gäller både för er som redan är anmälda och för er som ännu inte har anmält er.

Uppgifterna är från webbplatsen landsbygdsriksdagen.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s