Kategorier
2021 Nyhetsbrev 19/2021

Framtidens landsbygdsområden ur nordiskt perspektiv – vad kan vi lära oss av varandra?

Webbinariet Nordiskt perspektiv på framtidens landsbygdsområden – vad kan vi lära oss av varandra 11.11.2021.11.2021Alla nordiska länder satsar på en livskraftig framtid för landsbygdsområdena och på att skapa grundläggande förutsättningar för ett gott liv, men perspektiven och verksamhetssätten varierar. Det är en rikedom och en utmärkt grund för samarbete – de nordiska länderna har mycket att lära av varandra.

Kom med för att höra mer om aktuella frågor inom landsbygdsutveckling och -forskning i Norden torsdagen den 11 november kl. 9-12 (finsk tid). Webbinariet ordnas av det finländska landsbygdsnätverkets arbetsgrupp Smarta landsbygder i Svenskfinland och Norden i samarbete med nätverkstjänsterna vid Finlands landsbygdsnätverk. Webbinariet är tvåspråkigt (svenska och engelska).

Uppgifterna med bl.a. länk till programmet finns på webbplatsen kalenteri.maaseutu.fi. Anmälan görs (senast 9.11) på adressen: e.eventos.fi. Instruktioner om deltagandet skickas dagen före seminariet till dem som anmält sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s