Kategorier
2021 Nyhetsbrev 02/2021

Utveckling av kommersiell service på landsbygden i lunchwebbinariet Landet lär

Hur får man till ett framgångsrikt servicearbete och hur ser man till att resultatet blir långsiktigt? I Landet lär-webbinariet den 2 februari presenteras Tillväxtverkets formel för utveckling av kommersiell service i landsbygder. Presentationen görs av Camilla Jägerhem som jobbar på Tillväxtverket med frågor som är kopplande till kommersiell service i landsbygder.

Formeln baseras på uppföljningar av pågående och genomförda projekt för serviceutveckling och tar upp vilka faktorer som påverkar genomförandet av en utvecklingsinsats för att stärka tillgängligheten till kommersiell service. Formeln skildrar även vad som kan utgöra hinder och risker, samt vad som motverkar att resultatet ska bli långsiktigt.

Jägerhem säger att de länge har funderat på vad det är som gör att service fungerar på en ort och inte på en annan, när de till synes har samma förutsättningar. Genom de projekt som finansieras inom ramen för Tillväxtverkets handlingsplan för landsbygdsprogrammet, hade de möjlighet att ta reda på det.

Mer info och länk för anmälan till webbinariet, som alltså hålls 2.2 kl. 12-12.45, finns på webbplatsen landsbygdsnatverket.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s