Närproducerad mat i lunchwebbinariet Landet lär

Det finns många fördelar med att äta mer närproducerade råvaror, som undvikande av långa transporter. Men konsumtionen kan även bidra till fler arbetstillfällen lokalt. Hur får man då fler konsumenter att upptäcka fördelarna med närproducerad mat och vad behövs för odling av fler klimatsmarta råvaror i Sverige? Spannmålsodlaren Therese W Olsson och kocken Emelie Nielsen föreläser om hur de arbetar med klimatsmarta, lokala råvaror.

Uppgifterna är från webbplatsen landsbygdsnatverket.se med länk för anmälan till webbinariet som hålls 25.2 kl. 12-12.45.

Det här inlägget postades i 2020, Nyhetsbrev 03/2020 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s