Kategorier
2019 Nyhetsbrev 14/2019

Leader-rådgivare söks till Aktion Österbottens energiska team

Aktion Österbotten rf arbetar för landsbygdsutveckling med en personal som ger råd åt bidragssökande ur Europeiska landsbygdsprogrammets Leader-strategi eller Europeiska havs- och fiskerifondens Leader-strategi (EHFF). Till sitt energiska team söker man nu en Leader-rådgivare som i huvudsak arbetar för norra delen av verksamhetsområdet, Jakobstadsregionen, och sköter kundservice på kansliet i norr, informerar om möjligheter till Leader-projekt, aktiverar tänkbara sökanden, initierar ansökningar för projekt- och företagsstöd inom Leader-strategin, samt förbereder ärenden tillsammans med resten av Leader-teamet till verksamhetsledaren och styrelsen.

Till kvalifikationerna hör att du är noggrann, initiativrik, social, flexibel och ser utvecklingsmöjligheter. Du har god kännedom om Österbotten, verksamma föreningar och företag i regionen. Man värdesätter förmåga att arbeta självständigt och i grupp och att du behärskar både svenska och finska. Engelska eller andra språk är en tilläggsmerit, då Aktion har mycket internationellt samarbete. Du bör ha tillgång till bil. Som merit räknas kännedom om EU-program och projektförvaltning, särskilt landsbygdsprogrammet, Leader-metoden, samt fiske-Leader-verksamhet.

Tjänsten är på heltid (100 %) och tidsbunden 1.10.2019-31.12.2020. Lön enligt överenskommelse och en prövotid om 4 månader tillämpas. Ansökningstiden går ut 17.9.2019. Ansökningarna jämte löneanspråk sänds till mathias@aktion.fi.

Uppgifterna är från Aktions webbplats aktion.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s