Kategorier
2019 Nyhetsbrev 09/2019

Lägg landsbygdsnätverket.fi till dina favoriter

Landsbygd.fi, som är gemensam webbplats för landsbygdsprogrammets aktörer, erbjuder sina användare två sidor, varav den ena är riktad till stödtagare och den andra till dem som har landsbygdsutveckling som arbete. Det gedigna informationspaketet når du nu snabbare via direktadressen http://www.landsbygdsnätverket.fi.

Landsbygdsnätverket.fi samlar all aktuell information, alla nyheter, evenemang samt allt annat som behövs i utvecklingsarbetet på en och samma sida. Har du till exempel redan studerat spalten Hälsningar från landsbygden och världen, dit aktörer runt om i landet skickar aktuella hälsningar? Nu är det skäl att lägga till landsbygdsnätverket.fi bland dina egna favoriter!

Landsbygd.fi:s ingångssida fylls å sin sida med exempelberättelser om de möjligheter som landsbygdsfonden erbjuder stödtagarna. Berättelserna samlas in enligt tema från olika håll i Finland och de fungerar naturligtvis som bra hjälp också i ditt eget arbete när du behöver praktiska exempel. Innehållet på landsbygd.fi produceras av alla i landsbygdsnätverket tillsammans. Om du vill vara med hittar du länken (på finska) för att skicka in material överst på maaseutuverkosto.fi.

Uppgifterna är i huvudsak från webbplatsen maaseutu.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s