Kategorier
2019 Nyhetsbrev 06/2019

Mattävlingen EMBLA främjar den nordiska matkulturen

I år är det igen dags för den nordiska mattävlingen EMBLA. Den 1 mars öppnade anmälningstiden för det nordiska matpriset, och den nationella anmälningstiden pågår under hela mars på tävlingens webbsida emblafoodaward.com. Efter det kommer en nationell tre personers jury att från Finland nominera en representant till respektive tävlingskategori till tävlingens nordiska nivå. Den 1 juni kommer matpriset att delas ut på prisfesten som hålls i Harpa konserthus i Reykjavik. EMBLA-mattävlingen ordnas vartannat år och första gången delades priset ut i Köpenhamn 2017, då REKO:s Thomas Snellman och kocken Michael Björklund kammade hem varsin vinst.

Se även webbplatsen slc.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s