Kategorier
2019 Nyhetsbrev 05/2019

Pomoväst söker projektkoordinator för den nyländska landsbygden

Projektets mål är bl.a. att identifiera de utvecklingsbehov som finns på den nyländska landsbygden, att hitta nya innovativa och resurseffektiva samarbetsformer, att lyfta fram resultaten från denna programperiod, samt att få fram en gemensam linje för den kommande regionala utvecklingsplanen.

Till arbetsuppgifterna hör bl.a. att ordna möten, träffar och seminarier, gå igenom och analysera färdigt material, genomföra enkäter, samarbeta med andra projekt, samt genomföra detta projekt i nära samarbete med alla de nyländska Leader-grupperna.

Kvalifikationer för jobbet är lämplig utbildning och/eller arbetserfarenhet, goda språkkunskaper i åtminstone svenska och finska, intresse för lokal utveckling och/eller har erfarenhet av EU-finansierat projektarbete, tillgång till bil och möjlighet att ibland jobba kvällar och veckoslut, samt inte vara rädd för mycket jobb.

Anställningen gäller ett år med en arbetstid på 80 %. Tillträde bör ske så fort som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetsområdet är hela Nyland. Skriftlig ansökan jämte CV och löneanspråk sändes till: Pomoväst rf, Genvägen 8, 10600 Ekenäs eller per e-post till gunilla.wasstrom@pomovast.fi. Senast 18.3.2019 ska ansökan vara inne. Tilläggsuppgifter ger verksamhetsledare Gunilla Wasström, tel 044 722 3920.

Projektet UMO – Uudenmaan monimuotoisuus administreras av Pomoväst som genomför projektet i samarbete med de nyländska Leader-grupperna Ykkösakseli ry, EMO ry, SILMU rf.

Uppgifterna är i huvudsak från Pomovästs webbplats pomovast.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s