Kategorier
2018 Nyhetsbrev 21/2018

Aktion Österbotten söker Leader-rådgivare

Som Leader-grupp i det österbottniska kustområdet från Karleby i norr till Kristinestad i söder, arbetar Aktion Österbotten rf för landsbygdsutveckling. Till sitt energiska team söker man nu en Leader-rådgivare som i huvudsak arbetar för södra delen av verksamhetsområdet, Sydösterbotten, och sköter kundservice på kansliet, informerar om möjligheter till Leader-projekt, aktiverar tänkbara sökande, initierar ansökningar för projekt- och företagsstöd inom Leader-strategin, och förbereder ärenden tillsammans med resten av Leader-teamet till verksamhetsledaren och styrelsen.

Kvalifikationer för tjänsten är att du är noggrann, initiativrik, social och flexibel och ser utvecklingsmöjligheter. Du har god kännedom om Österbotten, verksamma föreningar och företag i regionen. Man värdesätter förmåga att arbeta självständigt och i grupp och att du behärskar både svenska och finska. Engelska eller andra språk är en tilläggsmerit, då Aktion har mycket internationellt samarbete. Du bör ha tillgång till bil. Som merit räknas kännedom om EU-program, projektförvaltning och företagsfinansiering, särskilt landsbygdsprogrammet, Leader-metoden, samt fiske-Leader-verksamhet.

Tjänsten är på deltid (50 %) och tidsbunden 1.1.2019-31.12.2020. Lön enligt överenskommelse och en prövotid om 4 månader tillämpas. Mera information om tjänsten ges av Mathias Högbacka, 040 183 8653. Ansökningarna, CV jämte löneanspråk sänds i första hand elektroniskt till mathias@aktion.fi, senast 14.12.

Uppgifterna är från Aktions webbplats aktion.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s