Kategorier
2018 Nyhetsbrev 04/2018

Österbottens Fiskarförbund söker projektchef

För att stärka Österbottens Fiskarförbunds verksamhet söks nu en projektchef, vars huvudsakliga uppgift är att sköta två av fiskarförbundets utvecklingsprojekt, Testodling av gös och De kustnära småvattnen som fisklekplatser. Arbetet är ett heltidsuppdrag med början från och med 1.4 till årets slut och med möjlighet till förlängning. Tjänsten besätts förutsatt att fiskarförbundet beviljas projektstöd. Tjänsten förutsätter tillgång till egen bil, samt beredskap till kvälls- och veckoslutsarbete i någon mån.

En framgångsrik skötsel av tjänsten förutsätter en utbildning och erfarenhet som lämpar sig för uppgiften, förmåga att jobba i team, att du är målmedveten och kan ta initiativ, är såväl en van skribent som praktiskt lagd, behärskar de vanligaste datorprogrammen och förutom fullständig svenska även behärskar finska och engelska nöjaktigt.

Mer info med ansökningsförfarande finns på webbplatsen fishpoint.net. Ansökan med löneanspråk ska vara framme senast torsdagen den 15 mars, antingen elektroniskt till info@fishpoint.net eller brevledes till Österbottens Fiskarförbund, Fredsgatan 20, 65100 Vasa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s