Nya teman för Landsbygdsnätverkets arbetsgrupper

Det finns tematiska arbetsgrupper inom Landsbygdsnätverkets styrgrupp, vari arbetsgruppernas koordinatorer fungerar som styrgruppens medlemmar. Arbetsgrupperna har bl.a. förverkligat olika seminarier, utbildningar och tävlingar, samt aktivt informerat om sådant som hör till deras teman.

Under åren 2014-2016 var arbetsgruppernas teman: ungdomar, innovationer, företagande och näringsliv, samt miljö och klimat. År 2016 inrättades dessutom en egen arbetsgrupp för fiskerinäringen. Under åren 2017-2018 är arbetsgruppernas teman landsbygdens välfärd och framtidens landsbygdsföretagande.

Nu söker man nya teman för åren 2019-2020. Kring de valda teman bildas en arbetsgrupp, som för tematillhörande ärenden vidare. Man kommer att tillsätta 1-2 arbetsgrupper, som kommer att inleda sitt arbete i början av år 2019.

Vad för slags tema skulle du vilja att man särskilt satsar på? Vem skulle vara den bästa koordinatorn för denna grupp? Sänd förslag på ett nytt tema för Landsbygdsnätverket och en kandidat som arbetsgruppens koordinator senast den 1 april på adresserna taina.vesanto@mmm.fi och marianne.selkainaho@mmm.fi.

Mer info (på finska) finns på webbplatsen maaseutu.fi.

Det här inlägget postades i 2018, Nyhetsbrev 02/2018 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s