Kategorier
2017 Nyhetsbrev 10/2017

Workshop för mikroföretagare på landsbygden

Vill du bidra med dina idéer och tankar om entreprenörskap och hjälpa till att ta fram ett spännande projekt för mikroföretag inom kreativa och kulturella näringar/gårdsbutik/natur-och kulturturism på landsbygden i Österbotten och i Västerbottens län? Är du nyfiken på att längre fram ingå i ett projekt för att hitta nya kunder, nya affärssamarbeten och nätverk för dina produkter och tjänster på andra sidan Kvarken och i Österbotten?

Då är du välkommen att delta i en workshop i Umeå den 29-30 september för att dela med dig av dina behov och utvecklingsidéer! Under en och en halv dag får du träffa företagare från Västerbotten och Österbotten, där Föreningen Norden-informationskontoret står för konferenskostnad och boende under konferensen och du står för expertkunskapen och delger oss dina erfarenheter som mikroföretagare på landsbygden! En uppföljningsworkshop ordnas i Vasa den 10-11 november.

Man söker dig som är entreprenör och som driver ett eget småskaligt företag på landsbygden. Angelägenheten är att fånga upp idéer från alla slags mikroföretagare, särskilt från dig som är kvinnlig företagare, eller utlandsfödd företagare eller driver ett samhälleligt företag/socialt företag. Men alla mikroföretagare på landsbygden inom utvalda områden är välkomna!

Det finns ett begränsat antal platser, 8 företag från Österbotten och 8 företag från Västerbottens län kan delta, så hör av dig så snart du kan om du är intresserad!

Sista dag att anmäla intresse är den 20 september. Meddelande om plats fås senast den 21 september. Programmet finns på webbplatsen nordeninfo-umea.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s