Kategorier
2017 Nyhetsbrev 08/2017

Anmäl er till ett historiskt Landsbygdsparlament!

Under Landsbygdsparlamentet 2017 skrivs historia och det byggs för framtiden. Händelsen ordnas för första gången i denna stora omfattning i Finland. Evenemanget, som hålls i Leppävirta 1-3.9, bjuder under temat Omöjligheter blir möjligheter in alla landsbygdsaktörer, de som är intresserade av landsbygden och dess utveckling och de aktörer som stöder den. Landsbygdsparlamentet ingår även i programmet för Finlands 100-årsjubileum.

I programmet ingår 19 temautflykter, 36 workshoppar, fyra huvuddebatter, kvällsprogram (inkl. Galamiddag), Partnerskapstorg och Skördetorg. På Landsbygdsparlamentet förverkligas även ett s.k. finlandssvenskt rum, med svenskspråkigt program. Det finlandssvenska rummet, Nyfiken på Svenskfinland – Partnerskapstorget, är integrerat i Landsbygdsparlamentets program med exempelvis svenskspråkiga workshopar, och det kommer även att finnas ett särskilt pop-in café med svenskspråkiga talare, samt finlandssvenska och nordiska teman.

Info, program och anmälan (görs senast 25.6) finns på webbplatsen maaseutuparlamentti.fiDe som anmäler sig från Österbotten kan höra sig för hos Aktion Österbotten rf angående en eventuell gemensam transport (karl-gustav@aktion.fi, tel. 0400 388 530).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s