Kategorier
2017 Nyhetsbrev 07/2017

Åland Grönskar nytt vårevenemang

Den 26-28 maj anordnar Skördefestens Vänner rf ett nytt vårevenemang som heter Åland Grönskar. Här får du chansen att njuta av äppelblom, vårprimörer och klappa små djur. Precis som under Skördefesten kommer det att finnas Öppna gårdar med försäljare, Plåpp Åpp, Restauranger och Caféer. Nytt för evenemanget är att man kan välja mellan bokningsbara turer. Vissa gårdarna och platserna har inte kapacitet att öppna för stora mängder gäster. Därför har föreningen paketerat tre unika bussturer med exklusiva gårdsbesök, händelser och äventyr som bara kan upplevas på detta sätt. För att synliggöra mindre aktiviteter som endast kan ta emot ett mindre antal besökare, är även det bokningsbart via alandgronskar.ax eller visitaland.com.

Skördefesten på Åland är ett starkt evenemang och varumärke med ett gott rykte både lokalt och i närregionerna. Ett naturligt steg i utvecklingen är att skapa ett evenemang på våren för att lyfta säsongens primörer och aktiviteter. Åland har mycket att erbjuda även den här årstiden. Under hösten 2015 beviljades Skördefestens Vänner rf pengar till en förprojektering för ett sådant evenemang och nu blir det verklighet. Åland Grönskar ger en plattform till producenter för att möta konsumenter. Ett tillfälle att testa nya produkter och aktiviteter. Tillsammans skapar det en unik helhet att marknadsföra hela Åland under samma tak för att öka försäljningen av lokala produkter under hela året.

Uppgifterna är från ett av Skördefestens Vänners pressmeddelanden. Evenemangets hemsida finns på webbplatsen alandgronskar.ax.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s