IDNET bjuder in till Landsbygdsparlamentet 2017

Det finlandssvenska landsbygdspolitiska nätverket, IDNET – Svenskfinland som brobyggare och pilotområde, bjuder in och möjliggör för alla finlandssvenska organisationer med verksamhet på landsbygden, att visa upp sitt engagemang och sin verksamhet på det första nationella Landsbygdsparlamentet 2017. Välkommen med att förverkliga det finlandssvenska rummet Nyfiken på Svenskfinland, att visa upp er verksamhet och bygga broar till det finska.

Landsbygdsparlamentet 2017 arrangeras för första gången i Finland den 1-3 september i Leppävirta, Norra Savolax. Till evenemanget väntas tusen deltagare från hela landet. Temat är Omöjligheter blir möjligheter och under det tre dagar långa programmet erbjuds deltagarna temaexkursioner, workshopar och seminarier, debatter, mingel och nätverkande, samt mycket mer! Pricka in Landsbygdsparlamentet 2017 i kalendern redan idag. Välkommen med! #landetalar #landsbygdsparlamentet

Förfrågningar och anmälan: Ann-Sofi Backgren (SFV), ann-sofi.backgren@sfv.fi, 050-5222 642 och Antonia Husberg (JSM), antonia.husberg@mmm.fi.

Annonser
Det här inlägget postades i 2017, Nyhetsbrev 05/2017 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s