Kategorier
2016 Nyhetsbrev 04/2016

Skynda med bokningen om ni vill ha plats på svenska Landsbygdsriksdagen

Svenska Landsbygdsriksdagen 2016
För ett land i balans
Foto: Linnea Ronström

I mitten på mars var två tredjedelar av alla platser till den svenska Landsbygdsriksdagen 2016 bokade. Anmälningarna har trillat in – över 500 personer anmälda. Ett tips kan vara att alla som vill komma, skyndar sig för att säkert få plats. Bokningen är öppen fram till klockan 24.00 den 17 april. Projektledaren Malena Bendelin är jätteglad och nöjd, och säger att det kommer att bli fantastiskt roligt att träffa alla och att de får erbjuda deras spännande program och visa upp Gotlands exempel på lokal utveckling. Hon tror att varenda en av deltagarna kommer att få ut hur många lärdomar och kontakter som helst ur Landsbygdsriksdagen. Nu fortsätter arbetet med att förbereda Landsbygdsriksdagen som hålls den 27-29 maj.

Den svenska Landsbygdsriksdagen är en av Europas största mötesplatser för landsbygdsutveckling och har anordnats vartannat år sedan mitten av 1980-talet. Temat 2016 är För ett land i balans. Tillsammans utmanar, utvecklar och utbildar man varandra i landsbygdsfrågor och utreder frågan hur vi skapar ett land i balans. Utbudet av seminarier är nära 40 stycken, och så kan man åka på inspirerande temaresor och lära sig om lokal utveckling över hela Gotland. Vidare träffar man mängder av landsbygdsentusiaster och får en ordentlig injektion med energi till sitt eget utvecklingsarbete.

Uppgifterna är från webbplatsen helasverige.se. Mer info om seminarierna och resorna, samt anmälningsförfarandet (anmälan görs alltså senast 17.4) finns på hemsidan landsbygdsriksdagen.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s