Branschdagen för bröd och närmat hålls i Helsingfors

Bröd och närmat-branschdagen 8.12.2015Bröd och närmat-branschdagen, som hålls 8.12 kl. 9-16 i Ständerhuset i Helsingfors, har två teman: på förmiddagen allmänt om närmatsbranschen och på eftermiddagen läget inom livsmedelsbranschen, särskilt ur bageribranschens perspektiv. Under förmiddagens närmatsforum behandlas bl.a. den nordiska matens styrkor, avlägsnande av normer, samt försäljningskanaler. De här olika infallsvinklarna ger vägledning för tillväxt inom närmatsbranschen. Under eftermiddagen offentliggörs Bageriindustrins branschrapport och livsmedelsbranschens barometer för små och medelstora företag. Dessutom får man höra företagarens, samt Bageriförbundets tankar om branschens utmaningar och möjligheter.

Mer info med länkar till program och anmälningsuppgifter (anmälan senast 1.12) finns på webbplatsen aitojamakuja.fi.

Det här inlägget postades i 2015, Nyhetsbrev 40/2015 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s