Kategorier
2015 Nyhetsbrev 19/2015

Gör er röst hörd i den europeiska Landsbygdsriksdagen!

Europeiska landsbygsriksdagen 11.13.2013 - bildKim Smedslund och Peter Backa uppmanar oss i ett upprop att göra vår röst hörd i den europeiska Landsbygdsriksdagen. Frågorna har bl.a. diskuterats på Suomen Kylätoiminta ry (SYTY) – Byaverksamhet i Finland rf:s årsmöte 29.4. Här under följer texten och längst ner länkar till svarsblanketten och deltagarlistan:

Bästa landsbygdsutvecklare!

Nu är det dags att göra vår röst hörd i den europeiska Landsbygdsriksdagen! Den går av stapeln 4-6 november i Österrike. Nästan alla europeiska länder är representerade, man utvecklar idéer, presenterar sina goda exempel, sina behov och allt sammanfattas till en rapport.

Vi hoppas att ni funderar och svarar kort på frågorna i blanketten. Och att ni diskuterar saken på olika tillställningar och möten. Det är viktigt att alla som är med på diskussionerna, skriver sina namn på deltagarlistan! I mitten av juni måste vi ha svaren och namnlistorna tillbaka. På SYTY:s årsmöte 29.4 kommer frågorna också att diskuteras.

Svaren och namnlistorna kan lämpligen skannas och skickas till kim.smedslund@kylatoiminta.fi eller postas till SYTY:s kansli: Suomen Kylätoiminta ry, Lupajantie 1, 25500 Perniö.

I väntan på sommar…
Kim Smedslund, Peter Backa

Word-dokument för svarsblankett
Word-dokument för deltagarlista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s