Kategorier
2015 Nyhetsbrev 10/2015

Hur bör landsbygdsnätverket fungera under den nya programperioden? – Landsbygdsnätverksdag i Helsingfors

Landsbygdsnätverkstjänster - personalen
Personalen på enheten för landsbygdsnätverks-tjänster är från vänster Teemu Hauhia, Hanna Lilja, Sinikka Torssonen, Lauri Hyttinen, Pirjo Onikki, Juha-Matti Markkola och Joel Karlsson.

Vad är viktigt, aktuellt och nyttigt? Vilka möjligheter erbjuder de temalagda arbetsgrupperna? Nu finns det tid och möjlighet att påverka eller om man så bara vill höra på andra och lära. De här sakerna och mycket annat behandlas under Landsbygdsnätverksdagen i Helsingfors 26.3, till vilken alla med anknytning till landsbygdsutveckling är välkomna. Landsbygdsnätverksdagen är på samma gång startskottet för de regionala landsbygdsnätverksdagarna, vilka än mer fördjupar nätverkandet. ”Under nationella tilldragelser börjar man vanligtvis med nätverkande, skapar en stomme som vid uppbyggandet fortsätter med regionala tillställningar”, berättar direktören för landsbygdsnätverkstjänster Teemu Hauhia.

Under Landsbygdsnätverksdagen berättar även styrgruppens temalagda arbetsgrupper om sina planer och organisering. De första fyra arbetsgruppernas teman är innovation, unga, miljö och klimat, samt näringsliv och företagande. Det kommer även att finnas en stjärntalare under tillställningen, vars namn offentliggörs senare. Gräm dig inte i efterhand, utan kom, upplev och se själv nätverkets kraft! Uppgifter om tilldragelsen uppdateras i maaseutu.fi:s händelsekalender.

Uppgifterna (på finska) är från webbplatsen maaseutu.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s